Vučić najavio krupnu promenu u SNS-u: U januaru 2019. godine predlažem naslednika!

Izvor: BKTV News, 10.Jul.2017, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić najavio krupnu promenu u SNS-u: U januaru 2019. godine predlažem naslednika!

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će na kongresu stranke koji je planiran za januar 2019 godine predložiti naslednika na čelu naprednjaka.

Vučić je gostujući na TV Hepi, govoreći i podršci koju ima ili ne u vreme hajke na njega rekao da je i to dobro da je mogao da vidi kakav je ko.

On je rekao da je dogodine 10 godina od rada stranke, da je za januar >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << 2019. godine planiran kongres i da će tada i predložiti naslednika.

FOTO: Printscreen

"Kako su sprovedene reforme? Noćima nisam spavao, ali da me Nikolić nije podržao..."

Kako je rekao veruje da će većina izabrati toga koga je predložio i naveo da je pomogao stranci da ostvari najveće izborne pobede u modernoj srpskoj istoriji i da Srbija postane dobro uređena normalna zemlja.

Poručio je i da će to biti osoba koja iznad svega voli svoju zemlju, neće je sramotiti i koja će i nadalje pobeđivati na izborima.

Celokupno gostovanje predsednika Srbije možete videti OVDE.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Naslednika predlažem u januaru 2019.

Izvor: B92, 10.Jul.2017

Beograd -- Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić izjavio je da će na kongresu stranke koji je planiran za januar 2019. godine predložiti naslednika na čelu naprednjaka...Vučić je gostujući na TV Hepi, govoreći i podršci koju ima ili ne u vreme hajke na njega rekao da je i to dobro da je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.