Vučić: Tadić ne shvata realnost

Izvor: Kurir, 13.Jul.2012, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Tadić ne shvata realnost

On je pristojan čovek, ali, nažalost, plašim se da ne shvata realnost, da ne stoji na zemlji, negde je visoko, u oblacima, ocenio lider SNS

BEOGRAD - Odgovorno tvrdim da ni Milan Beko ni Miroslav Mišković nisu dali ni dinar Srpskoj naprednoj stranci (SNS), izjavio je za Vreme vršilac dužnosti predsednika SNS Aleksandar Vućić i napomenuo da nekoliko poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << godina nije "imao kontakt sa biznismenima koje su mediji pod kontrolom demokrata" dovodili u vezu sa njegovom partijom.

Najavljujući da će Srbija 24. jula dobiti novu vladu, Vučić je poručio da bi za "Borisa Tadića bilo dobro da se napokon suoči sa stvarnošću i prihvati rezultat izbora od 6. maja". "On je pristojan čovek, ali, nažalost, plašim se da ne shvata realnost, da ne stoji na zemlji, negde je visoko, u oblacima", ocenio je Vučić.

Napominjući da tajkuni nisu sastavljali novu Vladu Srbije, Vučić je rekao da je, "za razliku od Borisa Tadića, Miroslava Miškovića poslednjih godina viđao slučajno, uglavnom na prijemima". "Sa Miškovićem dugo nisam razgovarao - niti sam ga molio za pomoć, niti sam od njega tražio da sastavi vladu, što je, podsećam, pre četiri godine činio Boris Tadić", dodao je Vučić.

On je, upitan da li je u kontaktu sa Milanom Bekom, odgovorio da "nekoliko poslednjih godina" nije imao kontakt sa biznismenima koje su mediji pod kontrolom demokrata dovodili u vezu sa SNS.

"Odgovorno tvrdim da ni Milan Beko ni Miroslav Mišković nisu dali ni dinar SNS. I, da odgovorim direktno i na vaše pitanje: ne pamtim kada sam poslednji put video gospodina Beka", rekao je Vučić.

"Moram da kažem da najveći tajkuni u ovoj zemlji nisu oni koje pominje Boris Tadić", naglasio je Vučić, koji smatra da su to potpredsednici Demokratske stranke (DS).

"Oni su najbogatiji, imaju više novca, više firmi, kontrolišu više medija...", zaključio je Vučić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.