Vučić: Pre bih umro nego ukrao glas

Izvor: Danas, 01.Maj.2016, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Pre bih umro nego ukrao glas

Beograd - Neću dozvoliti "cenzus koaliciji" da, zarad fotelja i lilnih interesa, ruši Srbiju, njenu stabilnost i krhku demokratiju, rekao je danas predsednik Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić i naglasio da bi "pre umro nego da ukrade jedan jedini glas".

Na svakom biračkom mestu su bili njihovi ljudi i potisivali zapisnike i zato sada izmišljaju, vređaju i >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << viču, rekao je Vučić, posle obilaska Operativnog centra odbrane. On je poručio građanima da ne brinu, jer će sve biti mirno čim se opozicija "dočepa skupštinskih restorana i skupštinske plate, jer znaju da na vlast nikada neće doći".

Vučić je rakeo da je neistinita tvrdnja da je na izborima glasao čovek od 144 godine, već je taj birač imao 44 godine.

Prema oceni Vučića, opozcija je na protestu jedva skuipila 1.700 ljudi, ako se računaju i priadnici obezbeđanja i policije.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.