Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Feb.2015, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić:Potjernicom za Stojanovićem će se baviti organi Srbije

Povodom raspisivanja Interpolove potjernice za poslanikom Srpske napredne stranke Momirom Stojanovićem premijer Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je to zadatak kojim će se baviti organi Srbije, te da smatra da je ona raspisana kako bi se „pokazalo da je neko od Srba iz establišmenta činio neka loša djela“.

Vučić je istakao da se vidi da u optužnici nema ništa, te dodao da vjeruje da Stojanović nije ništa tako uradio, ali da će se u svakom slučaju ozbiljno odnositi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << prema tome.

Premijer je rekao i da je sve to urađeno poslije kamenovanja Srba u Đakovici, pa i izjave kosovskog ministra za povratak i zajednice Aleksandara Jablanovića "koji je one koji su to učinili nazvao pravim imenom".

Interpol je prije dva dana raspisao "crvenu" međunarodnu potjernicu za poslanikom Stojanovićem , po nalogu Eulexa, zbog sumnji da je počinio zločin nad civilnim stanovništvom na Kosovu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vučić: Poternicom će se baviti organi Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 27.Feb.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom raspisivanja poternice za poslanikom SNS Momirom Stojanovićem da je to zadatak kojim će se baviti organi Srbije...Smatra da je poternica Interpola na kojoj se potražuje Stojanović raspisana kako bi se, kako je rekao, pokazalo da je neko...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.