Vučić: Ocena o radu svih državnih organa pre kraja aprila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2015, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ocena o radu svih državnih organa pre kraja aprila

Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da će ocena o radu svih državnih organa biti doneta pre kraja aprila, odnosno pre isteka godinu dana rade Vlade.

Vlada sa Vučićem na čelu izabrana je 27. aprila 2014. godine.

U najnovijem broju glasila SNS-a "Informator" Vučić je podsetio da je tokom januara apelovao na članove Predsedništva i Glavnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odbora SNS-a da prevaziđu eventualne nesloge i da se potpuno posvete radu.

"Uputio sam apel članovima Predsedništva i Glavnog odbora da se ujedine, da prevaziđu eventualne nesloge, ako negde postoje, i da se potpuno posvete radu, jer ćemo ocenu o radu svih državnih organa doneti pre kraja aprila, pre isteka godinu dana rada Vlade", naveo je Vučić.

On je dodao i da je doneta odluka da za 1. mart budu raspisani izbori za opštinske i gradske odbore, kao i da će doći i do značajnih promena u Glavnom odboru SNS-a.

"Obezbeđivanje mira i stabilnosti u celoj zemlji nešto je što će svi funkcioneri naše stranke morati da provode u delo. Svi naši stranački organi biće posvećeni ekonomskom napretku zemlje", kazao je Vučić i dodao da su reforme jedini način da Srbija prestane da se bavi belosvetskim zaverama i počne da se bavi sobom.

Reforme su i jedini način da Srbija prestane da se bavi belosvetskim zaverama i počne da se bavi sobom.

"Reforme su i san, i cilj, i način. Lično, mislim da su i pitanje opstanka, ne samo mog - a ne mislim da opstajem ako u njima ne uspemo, već opstanka Srbije", naveo je Vučić.

Odbori iz Subotice, Novog Sada, Beograda i Leskovca traže sastanak partijskog vrha zbog napada na Vučića i Vladu

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Subotici traži sastanak najviših stranačkih organa, zbog sve učestalijih i otvorenijih napada na premijera i Vladu Srbije.

Kako je saopšteno iz ove stranke, time se pridružuju zahtevima gradskih odbora u Novom Sadu, Beogradu i Leskovcu koji su ranije zatražili sastanak stranačkih organa tim povodom.

Subotički naprednjaci smatraju da su napadi instruisani od strane onih interesnih grupa koje kontinuirano rade na tome da oslabe vitalne državne institucije.

“Povodom najnovijih verbalnih napada i na Vojsku Srbije čija je pozadina urušavanje pravnog poretka i bezbednost države, Gradski odbor SNS u Subotici pruža punu podršku predsedniku stranke i premijeru Vučiću da, u vreme kada sprovodimo teške reforme, istraje u odlučnosti i posvećenosti da napravimo nešto od naše zemlje, saopšteno je iz subotičkog odbora ove stranke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Ocena o radu državnih organa do kraja aprila

Izvor: RTS, 30.Jan.2015

Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić najavio je da će ocena o radu svih državnih organa biti doneta pre kraja aprila, odnosno pre isteka godinu dana rade Vlade. . U najnovijem broju glasila...

Nastavak na RTS...

Vučić: Oceniću rad svih državnih organa do kraja aprila

Izvor: Kurir, 30.Jan.2015

Apelovao sam na članove SNS da se ujedine, rekao lider SNS i premijer Srbije..BEOGRAD - Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da će ocena o radu svih državnih organa biti doneta pre kraja aprila, odnosno pre isteka godinu dana rade Vlade...Vlada sa...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.