Vučić: Ocena o radu državnih organa do kraja aprila

Izvor: RTS, 30.Jan.2015, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ocena o radu državnih organa do kraja aprila

Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić najavio je da će ocena o radu svih državnih organa biti doneta pre kraja aprila, odnosno pre isteka godinu dana rade Vlade.
U najnovijem broju glasila SNS-a "Informator" Vučić je podsetio da je tokom januara apelovao na članove Predsedništva i Glavnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odbora SNS-a da prevaziđu eventualne nesloge i da se potpuno posvete radu, prenosi Beta.
"Uputio sam apel članovima Predsedništva i Glavnog odbora da se ujedine, da prevaziđu eventualne nesloge, ako negde postoje, i da se potpuno posvete radu, jer ćemo ocenu o radu svih državnih organa doneti pre kraja aprila, pre isteka godinu dana rada Vlade", naveo je Vučić.
On je dodao i da je doneta odluka da za 1. marta budu raspisani izbori za opštinske i gradske odbore, kao i da će doći i do značajnih promena u Glavnom odboru SNS-a.
"Obezbeđivanje mira i stabilnosti u celoj zemlji nešto je što će svi funkcioneri naše stranke morati da provode u delo. Svi naši stranački organi biće posvećeni ekonomskom napretku zemlje", rekao je Vučić i naveo da su reforme jedini način da Srbija prestane da se bavi belosvetskim zaverama i počne da se bavi sobom.
"Reforme su i san, i cilj, i način. Lično, mislim da su i pitanje opstanka, ne samo mog - a ne mislim da opstajem ako u njima ne uspemo, već opstanka Srbije", naveo je Vučić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.