Vučić: Nisam zadovoljan nekim funkcionerima SNS

Izvor: Mondo, 27.Maj.2016, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nisam zadovoljan nekim funkcionerima SNS

Mandatar za sastav Vlade Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da nije zadovoljan radom nekih funkcionera SNS, posebno onih u lokalnim samoupravama

Foto: Tanjug, Tanja Valič

On je istakao da će politika kontrole njihovog rada ubuduće dobiti pun pečat.

"Zadovoljan sam radom i aktivnostima velikog broja, ne samo potpredsednika stranke, nego i funkcionerima, a nekima nisam zadovoljan, posebno onima na lokalnom nivou", rekao je Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na konferenciji za štampu.

Vučić je rekao da će lično ići u neke gradove, zajedno s kolegama ministrima. On je najavio kontrolu rada ljudi koji rade u lokalnim sredinama, skrenuvši pažnju na to da je republička lista dobila mnogo više glasva nego lokalne liste.

"To pokazuje da oni (funkconeri na lokalu) ili nisu uvek najbolje ili nisu dobro radili", rekao je Vučić dodajući da će ubuduće kontrolni mehanizmi biti čvršći.

Vučić je poručio da vlada neće da podržava nesposobne u lokalnim samoupravama, i da politika strože kontrole njihovog rada mora da dobije puni pečat u narednom periodu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.