Vučić: Ne kupujemo poslanike DS

Izvor: B92, 15.Sep.2014, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ne "kupujemo" poslanike DS

Nikome nisam postavljao nikakve rokove u vezi sa sastavom buduće vlasti u Vojvodini, kaže za Danas premijer i lider SNS Aleksandar Vučić.

Naprednjaci ne pregovaraju s pojedinim poslanicima Demokratske stranke da pređu u njihovu koaliciju, istakao je srpski premijer.

Vučić je time demantovao pisanje medija o tome da je on poručio Nenadu Čanku i Borisu Tadiću da imaju rok do 24. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << septembra da se odluče da li će prići bloku oko naprednjaka i srušiti vlast Bojana Pajtića u Vojvodini.

On je, takođe oštro demantovao navode da SNS ''kupuje'' poslanike Demokratske stranke kako bi oborila aktuelnog premijera i predsednika DS, ocenivši ih "sramotnim“.

"Nikakav rok nikome nisam dao, a sve drugo je više nego sramno", tvrdi Vučić za Danas.

Upitan na koji način planira da reši krizu vlasti u Pokrajini, Vučić je odgovorio: "Verovali ili ne, sve vreme se isključivo bavim državom, a o partijskim pitanjima nisam ni razmišljao".

Kurir je, naime, objavio je da je predsednik SNS Vučić poručio liderima LSV Nenadu Čanku i NDS Borisu Tadiću da imaju rok do 24. septembra da se odluče da li će se priključiti bloku okupljenom oko naprednjaka i srušiti vlast Bojana Pajtića, koji se nalazi na čelu vojvođanske vlade.

Pozivajući se na neimenovane izvore, Kurir je u današnjem izdanju naveo da naprednjaci pregovaraju s pojedinim poslanicima DS da pređu u njihovu koaliciju, čime ujedno slabe Pajtića, ali i umanjuju potrebu za LSV i NDS.

Taj izvor je naveo da je jedan od pokrajinskih poslanika iz redova DS "na to pristao i da će uskoro biti otkriveno ko je u pitanju, a verovatno će nedugo zatim biti saopšteno i ime drugog poslanika koji napušta demokrate".
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Nikome nisam postavljao nikakve rokove

Izvor: BKTV News, 15.Sep.2014

Nikome nisam postavljao nikakve rokove u vezi sa sastavom buduće vlasti u Vojvodini, a naprednjaci ne pregovaraju s pojedinim poslanicima Demokratske stranke da pređu u njihovu koaliciju, istakao je srpski premijer u izjavi za sutrašnji list „Danas“.. . Vučić je time demantovao pisanje medija...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.