Vučić: Ne interesuju me predsednički izbori iako bih pobedio

Izvor: N1 televizija, 25.Jul.2016, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ne interesuju me predsednički izbori iako bih pobedio

Predsednik vlade Srbije u tehničkom mandatu Aleksandar Vučić ocenio je da izložba "Necenzurisane laži", koju je organizovala Srpska napredna stranka, "odslikava demokratski duh srpskog društva".

"Ovo pokazuje koliko su besmislene njihove optužbe o cenzuri. Ovde nisam video nijedan ozbiljan argument ni o jednom pitanju, nisam video ništa što bi kritikovalo ono na šta smo ponosniji, a to su ekonomski >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << rezultati, to što smo deficit spustili ispod nivoa Mastrihta, što imamo najveći rast, što smo sprečili bankrotstvo države", kazao je Vučić nakon obilaska izložbe.

On je kazao da mu "možda nije prijalo" ono što je u izloženim tekstovima pisalo o njegovoj porodici ali je i dodao da ne želi da odgovara "na isti način".

Vučić je izjavio je da ga ne interesuju predsednički izbori, mada istaživanje pokazuje da bi pobedio u prvom krugu.

On je najavio i da će formirati Vladu do sredine avgusta i ponovio da će, ako u tome ne uspe, Vladu formirati neko drugi.

Izložba "Necenzurisane laži" otvorena je 18. jula u galeriji "Progres" u Beogradu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Vučić: Izložba odslikava demokratski duh srpskog društva

Izvor: Beta, 25.Jul.2016

Predsednik vlade Srbije u tehničkom mandatu Aleksandar Vučić ocenio je danas da izložba "Necenzurisane laži", koju je organizovala Srpska napredna stranka, "odslikava demokratski duh srpskog društva"."Ovo pokazuje koliko su besmislene njihove optužbe o cenzuri. Ovde nisam video nijedan ozbiljan...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.