Vučević: U SNS-u nije bilo razgovora o predsednickim izborima

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Avg.2016, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević: U SNS-u nije bilo razgovora o predsednickim izborima

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da u toj stranci nije bilo razgovora o predsedničkim izborima.

Vučević je rekao Tanjugu da su informacije koje se plasiraju u javnosti tim povodom medijske spekulacije.

"Niti smo razgovarali o strategiji niti o potencijalnim kandidatima, a kada za to dođe vreme mi ćemo na stranačkim organima doneti odluku o našem učešću, odnosno o tome kakao će se SNS postaviti prema >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << predsedničkim izborima", rekao je Vučević.

On je dodao da je rok za predsedničke izbore u Republici Srbiji, maj 2017. godine i da ima sasvim dovoljno vremena da se u Srpskoj naprednoj stranci razgovara na tu temu.

Prema Vučevićevim rečima, neki političari, koji, kako je rekao, nemaju šta da pokažu da konkretno i korisno rade za građane Srbije, koriste tu temu da sebe plasiraju u medije.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vučević: U SNS-u nije bilo razgovora o predsedničkim izborima

Izvor: Blic, 28.Avg.2016

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da u toj stranci nije bilo razgovora o predsedničkim izborima...Vučević kaže da su informacije koje se plasiraju u javnosti tim povodom medijske spekulacije...- Niti smo razgovarali o strategiji niti o potencijalnim kandidatima,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.