Vučević: Šta je Vasin čekao do sada

Izvor: Studio B, 14.Feb.2016, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević: Šta je Vasin čekao do sada

Predsednik novosadskog Gradskog odbora SNS Miloš Vučević kaže da je šokiran zbog najave predsednika pokrajinskog odbora DS Miroslava Vasina da će za tri dana prijaviti spisak imovine, upitavši ga šta je čekao do sada.

"Da li je moguće da je zaboravio da javni funkcioneri stupanjem na dužnost moraju da prijave svoju imovinu i da se sad smeje u lice građanima, svesno izigravajući zakon", poručuje Vučević. "Sada je više nego jasno zašto DS nije smeo da donese Zakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << o poreklu imovine.

Srpska napredna stranka će doneti ovaj Zakon, upravo zbog ovakvih slučajeva koji očigledno nisu neretka pojava među funkcionerima DS", dodao je Vučević.

On ističe da za razliku od DS-a, Srpska napredna stranka nema šta da krije i da su zato njihova dokumenta o imovini uveliko dostupna građanima. "Nama je drago što je DS po prvi put počeo javno da iznosi sve svoje nezakonite radnje i nadamo se da će nastojati da bar jednom prikažu realno stanje sada već opustošenog budžeta Vojvodine nakon njihove 16- godišnje vladavine", zaključuje Vučević.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

SNS: Zašto Vasin već nije prijavio imovinu?

Izvor: Radio 021, 14.Feb.2016

Nakon što je predsednik PO DS Miroslav Vasin najavio da će za tri dana prijaviti spisak imovine, predsednik GO SNS Miloš Vučević je rekao da je šokiran time i pita šta je Vasin do sada čekao..."Šokiran sam izjavom Vasina da će tek u naredna tri dana da prijavi svoju imovinu. Da li je moguće...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.