Velimir Ilić: Nemam više šta  da tražim u koalicji sa SNS i da pričam sa Vučićem

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jan.2017, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velimir Ilić: Nemam više šta da tražim u koalicji sa SNS i da pričam sa Vučićem

Lider Nove Srbije (NS) Velimir Ilić izjavio je da više nema šta da traži u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i da više nema o čemu da priča sa premijerom i liderom SNS Aleksandrom Vučićem.

"Ništa im ne dugujem, a nemam više o čemu da pričam ni sa Vučićem.Mi smo imali dogovor a on ga je prekršio", rekao je Ilić za sutrašnji Danas.

Lider NS, koja je koalicioni >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << partner SNS, rekao je da je sa Vučićem imao dogovor da će biti postavljen na mesto direktora Koridora Srbije.

"Imali smo dogovor da ću ja voditi Koridore Srbije i da ću tu funkciju da preuzmem sedam dana nakon formiranje Vlade. Od tada je prošlo sedam meseci i od tada stalno izbegavaju da me puste da uđem u Korodore Srbije", rekao je on.

Upitan o odluci poslanice i doskorašnje potpredsedni stranke Dubravke Filipovski da napusti NS, Ilić je odgovorio da je ona "jednom nogom bila u SNS, a drugom u NS".

"Cinculirala je naprednjacima. Ja hoću čistu situaciju u stranci. Prebrojaćemo se koliko nas ima, ali neka to budu ljudi koji su isključivo za NS", rekao je Ilić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velimir Ilić: Vučić prekršio dogovor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2017

Lider Nove Srbije (NS) Velimir Ilić izjavio je da više nema šta da traži u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i da više nema o čemu da priča sa premijerom i liderom SNS Aleksandrom Vučićem..."Ništa im ne dugujem, a nemam više o čemu da pričam ni sa Vučićem.Mi smo imali dogovor...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Velimir Ilić: Više nemam šta da tražim u koaliciji sa SNS

Izvor: Radio 021, 20.Jan.2017

Lider Nove Srbije (NS) Velimir Ilić izjavio je da više nema šta da traži u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i da više nema o čemu da priča sa premijerom i liderom SNS Aleksandrom Vučićem..."Ništa im ne dugujem, a nemam više o čemu da pričam ni sa Vučićem. Mi smo imali dogovor,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.