Vasin poziva Mirovića na duel

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Sep.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vasin poziva Mirovića na duel

Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke (DS) Miroslav Vasin pozvao je danas potpredsednika Srpske napredne stranke (SNS) da javno souoče podatke koji se odnose na privlačenje stranih investicija u Srbiju i Vojvodinu u vreme vlade koju je predvodio DS i u vreme vlade koju predvodi SNS.

"Obećanja se ne računaju nego samo okončane investicije. U obećanjima, priznajem, SNS je šampion", naveo je Vasin u saopštenju.

Vasin i Mirović su juče >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u saopštenjima komentarisali o tome ko je zaslužan što je kompanija "Svarovski" otvorila pogon u Subotici.

Vasin je u današnjem saopštenju za javnost Mirovića optužio da iznosi neistine i dodao da ima dilemu da li Miroviće izjave da Pokrajinska vlada nema nikakvog učešća u realizaciji značajnih investicija u Vojvodini "izazivaju sažaljenje ili smeh".

On je naveo da je obim stranih ulaganja u Vojvodinu do sada preko sedam milijardi evra, da na teritoriji Vojvodine privređuje ukupno 280 stranih kompanija u kojima je zaposleno oko 62.000 radnika, što čini više od 45 odsto svih stranih investicija u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.