VUČIĆ U MIONICI: Premijer posetio domaćinstvo Miljka Petrovića

Izvor: Kurir, 21.Dec.2014, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ U MIONICI: Premijer posetio domaćinstvo Miljka Petrovića

MIONICA - Lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić posetio je danas Mionicu, gde će iduće nedelje biti održani lokalni izbori.

Vučić je najpre posetio domaćinstvo Miljka Petrovića u selu Tabanovići, gde su ga članovi porodice, njihovi priljatelji i komšije srdačno dočekali.Šef SNS pozdravio se sa meštanima sa kojima je kratko razmenio par reči i potom razgovarao sa poljoprivrednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Miljkom Petrovićem.

Petrović je rekao da se njegova porodica bavi poljoprivredom pre svega stočarstvom, poručivši da "ako se radi može lepo da se živi".

Lider SNS je u Mionicu došao u pratnji lidera socijalista i ministra za rad Aleksandra Vulina, da podrži kandidata naprednjaka Bobana Jankovića.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vučić u poseti Mionici

Izvor: Večernje novosti, 21.Dec.2014

Lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić posetio je danas Mionicu, gde će iduće nedelje biti održani lokalni izbori. Vučić je najpre posetio domaćinstvo Miljka Petrovića u selu Tabanovići, gde su ga članovi porodice, njihovi priljatelji i komšije srdačno dočekali. ...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.