Izvor: Njuz.net, 08.Feb.2016, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom Superboula na video bimu puštena reklama SNS-a

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeSAN FRANCISKO, 8. februar 2016, (Njuz) – Tokom jubilarnog 50. Superboula između Denver Brokosa i Karolina Patersa na video bimu na stadionu pojavila se reklama sa sloganom Srpske napredne stranke.
Svi prisutni na stadionu u San Francisku su u drugoj četvrtini imali priliku da na video bimu vide reči „Srbija ide napred“ na crveno-plavoj pozadini. Reklama SNS-a bila je vidljiva u prvom reklamnom bloku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << /> U prvim trenucima publika nije znala o čemu se radi, a onda su shvatili da je u pitanju slogan koji koriste naprednjaci.
Kakva je reakcija publike bila pored malih ekrana, ostaje nepoznato, ali na samom stadionu mogli su se čiti zvižduci i negodovanje, ali i spontani apalauzi podrške.
Na društvenom mrežama odmah se razvila polemika sa pitanjem kako se dogodilo da se reklama Srpske napredne stranke pojavi u najskupljem televizijskom reklamnom terminu na svetu.
Predstavnici NFL lige saopštili su da puštanje reklama nije u njihovoj nadležnosti, te je za reklame zadužena televizijska mreža NBC. U ovoj televizijskoj mreži za sada nisu želeli da komentarišu ovaj događaj.
Premijer i lider naprednjaka Aleksandar Vučić rekao je da američki istražni organi ispituju čitav slučaj.
– Potpredsednik SAD Džozef Bajden mi je rekao da će čitav slučaj biti ispitan do najsitnijih detalja. Videćemo da li se radi o nenamernoj grešci ili sabotaži kako bi reforme koje sprovodimo bile kompromitovane pred našim američkim prijateljima – naveo je Vučić.
Bane Grković

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.