Stefanović: Ubedljiva pobeda SNS-a u Mionici, demokrate ni potpise nisu mogle da sakupe!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Dec.2014, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Ubedljiva pobeda SNS-a u Mionici, demokrate ni potpise nisu mogle da sakupe!

- Rezultati u Mionici i Lučanima pokazuju da građani ovih opština u velikoj meri podržavaju politiku koju vodi predsednik Vlade Vučić i SNS kao vodeća stranka naše vladajuće koalicije - rekao je potpredsednik SNS-a i ministar unutrašnjih poslova

Srpska napredna stranka saopštila je danas da je zadovoljna ubedljivom pobedom na izborima u Mionici i Lučanima i odbacila tvrdnje Demokratske stranke da su aktivisti naprednjaka izazvali bilo kakav incident. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović je na konferenciji za novinare istakao da su naprednjaci u Mionici osvojili 64 odsto glasova od oko 70 procenata izašlih na birališta i to pokazuje plebiscitarnu podršku politici Aleksandra Vučića i SNS.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

On je rekao da to pokazuje da naprednjacima nikakvi incidenti nisu bili potrebni, podsetivši da na lokalnim izborima u Lučanima DS nije ni učestvovala jer nije mogla da sakupi dovoljan broj potpisa.

Stefanović je ranije danas iznete tvrdnje demokrata u vezi incidenata u Mionici generalno nazvano besmislicama, istakavši da su “batinaške odrede u našoj zemlji imale demokrate”.

Foto: Marko Todorović

- Rezultati u Mionici i Lučanima pokazuju da građani ovih opština u velikoj meri podržavaju politiku koju vodi predsednik vlade Vučić i SNS kao vodeća stranka naše vladajuće koalicije – rekao je on.

On smatra i da su ovi rezultati “u jednoj meri i nerealni zato što su građani želeli da njima pokažu i otpor jednom delu javnosti koji je počeo da stvara atmosferu da treba rušiti Vučića i vladu”.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.