Stefanović: Tri slučaja napada na stranačke aktiviste u Mionici

Izvor: Blic, 28.Dec.2014, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Tri slučaja napada na stranačke aktiviste u Mionici

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je danas u prepodnevnim časovima u Mionici došlo do napada na trojicu aktivista SPS, SNS i DS, u tri različita slučaja, i istakao da je takvo ponašanje u izbornom danu potpuno nedopustivo.

Stefanović je u izjavi Tanjugu rekao da se, prema do sada raspoloživim informacijama, radi o nanošenju lakših telesnih povreda od strane NN lica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Kako je istakao, policija intezivno radi na rasvetljavanju sva tri slučaja, a u Mionicu je upućen i načelnik policijske uprave Valjeva.

Kako je rekao Stefanović, ovakvo ponašanje u izbornom danu je potpuno nedopustivo.

"Upozoravam sve učesnike izbornog procesa u Opštini Mionica da će policija preduzeti najoštrije potrebne mere da održi javni red i mir", rekao je Stefanović.

Kako je poručio ministar policije, niko neće biti povlašćen zbog pripadnosti bilo kojoj političkoj opciji.

On je istovremeno pozvao i apelovao na sve ljude i sve one koje učestvuju u izbornom procesu da se sve sprovede u skladu sa zakonom i na miran način.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STEFANOVIĆ O INCIDENTU U MIONICI: Napadnuti aktivisti SPS-a, SNS-a i DS-a!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Dec.2014

- Upozoravam sve učesnike izbornog procesa u Opštini Mionica da će policija preduzeti najoštrije potrebne mere da održi javni red i mir - rekao je ministar policije..Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je danas u prepodnevnim časovima u Mionici došlo do napada na trojicu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Stefanović: Tri slučaja napada na stranačke aktiviste

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Dec.2014

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je danas u prepodnevnim časovima u Mionici došlo do napada na trojicu aktivista SPS, SNS i DS, u tri različita slučaja, i istakao da je takvo ponašanje u izbornom danu potpuno nedopustivo...Stefanović je u izjavi Tanjugu rekao da...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Incidenti na lokalnim izborima u Mionici

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Dec.2014

BEOGRAD - U mjestu Mionica u središnjoj Srbiji, gdje se u nedjelju održavaju lokalni izbori, došlo je do više incidenata...Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da je u prijepodnevnim satima u Mionici došlo do napada na trojicu aktivista Socijalističke partije Srbije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.