Stefanović: Na lokalu nepoželjni SNS i DS

Izvor: Danas, 08.Feb.2016, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Na lokalu nepoželjni SNS i DS

Vranje - Otvaranjem kancelarije i predstavljanjem Inicijativnog odbora u prisustvu predsednika Borislava Stefanovića, u Vranju je zaživela još jedan politička stranka - Pokret levica Srbije. Stefanović je rekao da će se partija zalagati za poštovanje jednakosti i solidarnosti i osnovnih prava radnika u Srbiji.

On je precizirao da će odbor u Vranju imati potpunu autonomiju u odlučivanju o potencijalnim koalicionim >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << partnerima, ali da sasvim sigurno neće razgovarati sa naprednjacima, kao i demokratama, što bi bilo, kako je rekao, neodgovorno. Levica Srbije je, po njegovima rečima, najmlađa stranka u Srbiji koja već ima 70 opštinskih odbora. Inicijativni odbor u Vranju ima 17 članova koji čine mladi visokoobrazovani ljudi od kojih većina do sada nije bila ni u jednoj partiji.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.