Srpska napredna stranka zakupila TV Pink na 99 godina

Izvor: Njuz.net, 24.Feb.2015, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska napredna stranka zakupila TV Pink na 99 godina

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeSa Pinka saopštavaju da ovaj dogovor neće uticati na promenu informativnog programa

BEOGRAD, 24. februar 2015, (Njuz) – Srpska napredna stranka zakupila je beogradsku televiziju Pink na 99 godina, saopšteno je iz ove političke partije.
Ugovor o dugoročnom zakupu potpisali su predsednik naprednjaka Aleksandar Vučić i vlasnik ove medijske kuće Željko Mitrović, koji je izrazio >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << zadovoljstvo zbog sklapanja aranžmana.
- Srećni smo što smo konačno našli strateškog partnera na duge staze, što nam ranije nije polazilo za rukom. Sa JUL-om smo imali saradnju koja jedva da je potrajala šest godina, a ništa više sreće nismo imali ni sa DOS-om, sa kojim smo ugovor o zakupu raskinuli posle samo nekoliko sezona. Rejting Srpske napredne stranke garant je da će zakup naših kapaciteta ovoga puta potrajati – rekao je Željko Mitrović, odbijajući da otkrije finansijske detalje ovog posla.
Predsednik SNS Alesandar Vučić rekao je sasvim normalno da jedna nacionalna stranka u svom vlasništvu ima i jednu televiziju sa nacionalnom frekvencijom i dodao da je to dokaz da SNS poštuje preporuke Evropske unije o dugoročnoj medijskoj strategiji u Srbiji.
On je istakao da zaposleni na televiziji Pink nemaju razloga za bojazan.
- Strahovanja da će naša stranka uticati na informativni program Pinka su neosnovana, svi ćete se uveriti da će vesti na ovoj televiziji u dlaku ostati iste kao danas. Štaviše, regulisaćemo isplatu zaostalih honorara, a pojedini analitičari poput Dragomira Anđekovića ili Branka Raduna dobiće i stalni radni odnos, a da se emisija „Teška reč“ produži na pet sati. U zgradi televizije napravićemo i nekoliko apartmana u kojima će naši funkcioneri poput Gorana Vesića ili Zorane Mihajlović moći da prespavaju na bazi polupansiona kako svaki čas ne bi morali da putuju od radnog mesta do studija – rekao je Aleksandar Vučić.
Lider naprednjaka je demantovao da će u žiriju za „Pinkove zvezde“ i „Pinkove zvezdice“ ubuduće većinu morati da imaju članovi SNS-a i rekao da je još rano da se o tome razgovara.
Vučić je dodao i da će po isteku zakupa od 99 godina on i Željko Mitrović ponovo sesti za sto i verovatno ugovoriti produžetak ovog aranžmana.
Bojan Ljubenović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.