Sastanak Pastor-Mihajlović: Vojvođanski problemi moraju brže da se rešavaju

Izvor: Blic, 30.Sep.2014, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak Pastor-Mihajlović: Vojvođanski problemi moraju brže da se rešavaju

U Vojvodini definitivno postoje problemi, stranka (DS) koja drži vlast ima veoma mali procenat u odnosu na realno stanje, izjavila je juče u Novom Sadu potpredsednica SNS I Vlade Srbije Zorana Mihajlović nakon satanka sa liderom SVM I predsednikom pokrajinske skupštine Ištvanom Pastorom.

-Ti problemi moraju brže da se rešavaju pošto Vlada Srbije želi da se zadate reforme što brže rešavaju kako nebi gubuili vreme. Zato je važno da dogovori koji se ventualno budu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dešavali u Vojvodini budu samo u smislu da se više ne gubio vreme - rekla je Mihajlović nakon otvaranja konferencije “Energetska povelja 2014 - održivi razvoj Srbije”.

Na pitanje o odnosima između SNS i SPS u Vladi, Mihajlovićeva je rekla da se na Vladi o tome ne razgovara.

- Nama su zadaci složeni pa premijer traži rezultate. Najviše se bavimo svojim poslom. To što će se neko naći uvre|đn ili mu ne odgovara kada se prokomentariše da neko nešto nije radio dobro, to je stvar sujete. Mi se bavimo konkretnim problemima, a ne ovakvim pitamjima - rekla je Mihajlović.

Prema njenim rečima, u poslednje vreme se stalno pojavljuju pitanja ima li svađa u Nemawinoj 11 i da li se koalicioni partneri svađaju.

- Ta pitanja se pojavljujuž zato što je neko rekao da neko drugi ne radi svoj posao, šta god to bilo. Nema te političke priče. Razumem da je to ljudima zanimljivo, ali mi o tome uopšte ne razgovaramo u Vladi. Kada dođe vreme da se ragovara o bilo kakvim političkim odnosima, to se neće raditi u Vladi već u političkim strankama - naglasila je Mihajlović.

Ona nije htela da komentariše podizanje opštižnice protiv Branimira Lazarevića, bivšeg šefa kabineta ministra MUP Ivice Dačića zbog odavanja policijskih informacija o praćenju i prisluškivanju Darka Šarića, optuženog za šverc kokaina i pranje para.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Vojvođanski problemi moraju brže da se rešavaju"

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2014

U Vojvodini definitivno postoje problemi, stranka (DS) koja drži vlast ima veoma mali procenat u odnosu na realno stanje, izjavila je u ponedeljak u Novom Sadu potpredsednica SNS I Vlade Srbije Zorana Mihajlović nakon satanka sa liderom SVM I predsednikom pokrajinske skupštine Ištvanom Pastorom...U...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.