Sanda Rašković Ivić: SNS da nam vrati Spens

Izvor: Kurir, 08.Jul.2015, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanda Rašković Ivić: SNS da nam vrati Spens

Jednostavno, više nismo na istom zadatku, ne prepoznajem više tu politiku DSS, pa je došlo do razlaza, rekao je Balać

BEOGRAD - Milan Balać, direktor JP Sportski i poslovni centar Vojvodina - Spens, prešao je iz DSS u SNS, saznaje Kurir. To je razljutilo njegovu bivšu stranku, a predsednica DSS Sanda Rašković Ivić traži da im se vrati to javno preduzeće.

Balać se u prvi mah našao u čudu kad smo ga pitali da li je napustio redove DSS i prešao u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << SNS.

- Bićete blagovremeno obavešteni - najpre je rekao, a onda je dodao da je imao nesuglasice s predsednicom DSS Sandom Rašković Ivić:

- Ona radi apsolutno pogrešne stvari. Jednostavno, više nismo na istom zadatku, ne prepoznajem više tu politiku DSS, pa je došlo do razlaza.

Sanda Rašković Ivić nije ni znala da je Balać prešao u SNS.

- Sada bi trebalo, ukoliko Balać ima časti i morala, da vrati to direktorsko mesto jer ga nije dobio zbog svoje genijalnosti, nego kao kadar DSS. To mesto pripada DSS i on to mora da vrati - rekla je Rašković Ivić.

Ona je dodala da je časnije preći otvoreno u SNS nego glumiti da ste u nekoj frakciji, a u stvari ste sa obe noge zakoračili u SNS.

- Balać je barem imao dovoljno petlje da kaže: „Ej, ja odoh u naprednjake“ - rekla je Rašković Ivić.

(S. Đ.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Milan Balać prešao u SNS, DSS traži "da vrati" Spens

Izvor: Radio 021, 08.Jul.2015

Direktor Spensa, Milan Balać, potpisao je jutros ispisnicu iz Demokratske stranke Srbije, a kako 021 saznaje, najverovatnije će preći u SNS...Prema saznanjima iz DSS-a, Balać je već dugo nezadovoljan situacijom u stranci i on tu sebe više nije video, a čak je potpisao i otvoreno pismo za smenu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.