Izvor: Blic, 17.Jan.2017, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUKOB ZBOG ŠLJIVANČANINA Aktivisti Inicijative mladih pretučeni na tribini SNS-a

Aktivisti Inicijative mladih koji su večeras u znak protesta u Beškoj prisustvovali tribini u organizaciji lokalnog odbora Srpske napredne stranke, a na kojoj je govorio haški osuđenik pukovnik Veselin Šljivančanin, povređeni su kada ih je napala grupa prisutnih.

Prema rečima direktorke inicijative Anite Mitić, devetoro aktivista došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je na tribinu i ponelo transparent na kom je pisalo "Ratni zločinci da zaćute da bi se progovorilo žrtvama".

Krupni mladići tukli su i šutirali mladiće i devojke koji su zviždali zločincu Šljivančaninu na tribini @sns_srbija u Beški

- Kada je Šljivančanin počeo da govori mi smo izvadili pištaljke, ali nismo pravili nikakv incident. Onda su na nas nasrnuli prisutni i obezbeđenje koji su nas tukli rukama i nogama - kaže ona za "Blic" i dodaje da se tuča nastavila ispred Doma kulture u Beškoj, gde je održana tirbina.

- Svi smo povređeni, nas devetoro, dvoje je u Hitnoj pomoći. Nastavili su da nas tuku napolju i hteli su da nas linčuju. Pobegli smo u kola koja su nastavili da udaraju - priča ona. Kako kaže, trenutno su u policiji koja ih čuva i koja je reagovala nakon incidenta.

Veselin Šljivančanin govorio je na tribini koju je organizovao Optinski odbor SNS u Inđiji, odnosno mesni odbor u Beškoj.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Aktivisti Inicijative mladih napadnuti na tribini SNS-a

Izvor: Radio 021, 17.Jan.2017

Aktivisti Inicijative mladih za ljudska prava koji su večeras u znak protesta u Beškoj prisustvovali tribini u organizaciji lokalnog odbora Srpske napredne stranke, na kojoj je govorio haški osuđenik Veselin Šljivančanin, povređeni su kada ih je napala grupa prisutnih...Kada je Šljivančanin...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.