Izvor: Njuz.net, 28.Mar.2017, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS zapošljava prodavačice iz Lilija da čuvaju predizborne plakate

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeCELA SRBIJA, 28. mart 2017, (Njuz) – Srpska napredna stranka odlučila je da na poslovima čuvanja predizbornih plakata zaposli osoblje parfimerije Lili i tako potpuno isključi svaku mogućnost da ih neko uništi ili ošteti.
Prodavačice iz Lilija su, kako je saopšteno iz SNS-a, najstručnije za obavljanje ovog delikatnog posla.
– Osoblje Lilija je ubedljivo najsposobnije u Srbiji kada je u pitanju čuvanje stvari. Uvek su na oprezu i praktično je nemoguće da neko >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << nešto uzme ili ošteti kada su oni na straži. Podsetićemo vas da su prodavačice Lilija obučavale različite inostrane obaveštajne službe za poslove osmatranja i brzog reagovanja u složenim situacijama. To je dovoljna preporuka da ih i mi angažujemo – navode u SNS-u.
Pored svakog bilborda stražariće po jedna radnica Lilija, dok će plakate čuvati i uniformisane, ali i radnice u civilu.
– Svaki kočničar napretka koji pokuša da pocepa, odlepi ili išara plakat SNS-a biće momentalno onesposobljen i neutralisan. Upozoravamo sve potencijalne izgrednike da se prisete kako se osećaju ukoliko nameravaju da nešto ukradu u Liliju. Isto tako, pa i još gore, osećaće se ako nameravaju da ugroze naše plakate – stoji u saopštenju Srpske napredne stranke, uz savet izgrednicima da se posvete nekoj manje opasnoj aktivnosti poput “hodanja po žici, letenja u svemir ili lova na anakonde”.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.