SNS traži sednicu Odbora o zahtevu Kosova za prijem u Unesko

Izvor: Blic, 13.Okt.2015, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS traži sednicu Odbora o zahtevu Kosova za prijem u Unesko

Članovi skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje iz redova SNS zatražili su da se održi posebna sednica tog Odbora na temu zahteva Kosova za prijem u Unesko.

Član Odbora Milorad Stefanović (SNS) rekao je da je to tema koja zaslužuje posebnu pažnju i da bi tim povodom trebalo izneti stav.

Predsednica tog Odbora Vesna Marjanović (DS) kazala je da će se razmotriti da se ta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tema stavi na dnevni red narednih dana.

Takođe, članovi Odbora trebalo bi da navedu u obrazloženju da li je potrebno da se obave i neke pripreme i da li bi na sednicu trebalo da se pozovu i predstavnici vlade, navela je Marjanović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKUPŠTINA SRBIJE: SNS traži sednicu Odbora o zahtevu Kosova za prijem u Unesko

Izvor: Kurir, 13.Okt.2015

BEOGRAD - Članovi skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje iz redova SNS zatražili su da se održi posebna sednica tog odbora na temu zahteva Kosova za prijem u Unesko...Član Odbora Milorad Stefanović (SNS) rekao je da je to tema koja zaslužuje posebnu pažnju i da bi tim povodom trebalo izneti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.