SNS najavio KRIVIČNE PRIJAVE protiv opozicije

Izvor: Blic, 29.Apr.2016, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS najavio KRIVIČNE PRIJAVE protiv opozicije

Podnećemo krivične prijave protiv opozicje zbog svega što su probali da urade, da manipulišu izbornim procesom, da vrše nezapamćeni pritisak na RIK i da se na silu uđe u Narodnu skupštinu - rekao je visoki funkcioner SNS Aleksandar Martinović.

On je na konferenciji za novinare u sedištu naprednjaka optužio lidera DS Bojana Pajtića da "udružujući se sa kaolicijama DSS-Dveri i Dosta je bilo iz dana u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dan izmišlja nove afere i iznosi uvrede na račun Aleksandra Vučića i predsednika RIK-a".

- To da je cenzus pet posto to nije izmislio ni Vučić ni Đurđević niti bilo ko iz SNS, to je definicija i pojam o izboru narodnih poslanika i u zakonu. Znači, moraš da osvojiš pet posto glasova da bi ušao u parlament. Ko je kriv koalciiji DSS-Dveri zbog činjenice da prema do sada obrađenom izbornom materijalu što su na 4,99 - rekao je Martinović.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.