SNS formirao odbor u Bosilegradu

Izvor: JužneVesti.com, 28.Sep.2015, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS formirao odbor u Bosilegradu

Nakon što je funkcionisao kao Povereništvo, Opštinski odbor SNS u Bosilegradu je konačno dobio rukovodstvo, a vodiće ga Nevenka Kostadinov, nekadašnja članica URS-a.

Na izborima 2012. Srpska napredna stranka nije dobila podršu meštana Bosilegrada dovoljnu da uđe u lokalni parlament, pa je tako ostala u opoziciji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Od 2014, kako kaže član Izvršnog odbora SNS Dejan Jovanović, strankom u ovom mestu na jugoistoku Srbije upravljalo je poverništvo sve do subote kada je održana Izborna skupština.

Sednici je prisustvovalo 35 delegata iz 18 mesnih odbora. Za predsednika Opstinskog odbora jednoglasno izabrana je dosadašnja poverenica diplomirani hemičar Nevenka Kostadinova, privatni preduzetnik iz Bosilegrada - piše u saopštenju ove stranke.

Formiranjem Opštinskog odbora SNS- a lokalna vlast je posle dužeg vremena dobila ozbiljnu opoziciju. Ovoj sednici su prisustvovali i brojni članovi, gosti i simpatizeri - pišu iz SNS-a.

Predsednik Gradskog odbora SNS u Vranju Slaviša Bulatović, kaže da se izborom Kostadinove za predsednicu odbora u Bosilegradu, zatvara krug formiranja stranačkih odbora u Pčinjskom okrugu.

On naglašava da je broj članova SNS u Bosilegradu za samo godinu dana desetostruko uvećan i da je od njih 80, koliko ih je bilo u 2014. godini, trenutno članske karte zadužilo više 800 članova.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

BOSILEGRAD: Kostadinova na čelu SNS-a

Izvor: OkRadio.rs, 28.Sep.2015

Vranje - Privatni preduzetnik Nevenka Konstadinova nova je predsednica Opštinskog odbora SNS-a u Bosilegradu. Ova diplomnirana hemičarka jednoglasno je izabrana za šeficu naprednjaka u ovom mestu.   Izbornoj skupštini prisustvovalo je 35 delegata, iz 18 mesnih odbora, kao i brojni članovi,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.