SNS: Zašto Vasin već nije prijavio imovinu?

Izvor: Radio 021, 14.Feb.2016, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Zašto Vasin već nije prijavio imovinu?

Nakon što je predsednik PO DS Miroslav Vasin najavio da će za tri dana prijaviti spisak imovine, predsednik GO SNS Miloš Vučević je rekao da je šokiran time i pita šta je Vasin do sada čekao.

"Šokiran sam izjavom Vasina da će tek u naredna tri dana da prijavi svoju imovinu. Da li je moguće da je zaboravio da javni funkcioneri stupanjem na dužnost moraju da prijave svoju imovinu i da se sad smeje u lice građanima, svesno izigravajući zakon", pita Vučević. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

On navodi da Srpska napredna stranka nema šta da krije i da su zato njihova dokumenta o imovini uveliko dostupna građanima. "Vasina molimo da objasni građanima kako je moguće da mu imovina nije prijavljena i zašto to krije od građana? Sada je više nego jasno zašto DS nije smeo da donese Zakon o poreklu imovine. Srpska napredna stranka će doneti ovaj Zakon, upravo zbog ovakvih slučajeva koji očigledno nisu neretka pojava među funkcionerima DS-a", navodi Vučević.

SNS u saopštenju dodaje "da im je drago što je DS po prvi put počeo javno da iznosi sve svoje nezakonite radnje i da se nadaju da će nastojati da bar jednom prikažu realno stanje sada već opustošenog budžeta Vojvodine nakon 16-ogodišnje vladavine".

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.