SNS: Tijanin zakon uskoro u Skupštini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Dec.2014, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Tijanin zakon uskoro u Skupštini

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Zoran Mirković izjavio je danas da će se "Tijanin zakon" uskoro naći u skupštinskoj proceduri i da će ga podržati poslanički klub Srpske napredne stranke.

"Danas sam u skupštinsku proceduru predao predlog izmena i dopuna Zakona o policiji, takozvani Tijanin zakon koji bi vrlo brzo trebalo da se nađe u skupštinskoj proceduri", rekao je Mirković. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

On je istakao da će te izmene Zakona podržati poslanički klub Srpske napredne stanke.

"Imaćemo vrlo brzo u skupštinskoj proceduri Tijanin zakon odnosno izmene zakona o policiji, član 72. koje će biti upućene u Ministarstvo unutrašnjih poslova na usaglašavanje i očekujem da ga u najkraćem roku donesemo", rekao je Mirković.

On je objasnio da se najbitnija izmena ogledati u tome što će se poternica na zahtev porodice ili staratelja raspisati u roku od sat vremena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.