SNS, SPS i Srđan Aleksić formiraju vlast u GO Medijana

Izvor: NiskeVesti.rs, 28.Jun.2016, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS, SPS i Srđan Aleksić formiraju vlast u GO Medijana

Konstitutivna sednica Skupštine Gradsktie opštine Medijana zakazana je za 30. jun. Na njoj že biti izabran predsednik Skupštine, postavljeni sekretari, ali na dnevnom redu je i izbor predsednika Opštine, kao i članova veća.

 Novi predsednik Gradske opštine Medijana biće Milan Krstić iz redova naprednjaka, a vlast će činiti još Socijalistička partija Srbije i dva odbornika Grupe građana "Iskreno za Niš". 
Mesto predsednika Skupštine pripašće Socijalističkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << partiji Srbije, dok će njegov zamenik biti Srđan Aleksić, potvrđeno je Niškim Vestima u opštini Medijana.
Osim izbora izvršne vlasti na dnevnom redu sednice je i izveštaj Izborne komisije Gradske opštine Medijana o sprovedenim izborima za odbornike u Skupštini,
izbor Verifikacionog odbora, izveštaj Verifikacionog odbora o utvrđivanju saglasnosti uverenja o izboru za odbornike u Skupštini Gradske opštine Medijana sa Izveštajem Izborne komisije Gradske opštine Medijana,  Odluka o potvrđivanju mandata odbornika Skupštine Gradske opštine Medijana.
 

Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Ko su novi ČELNICI gradskih Saveta i Komisija?

Izvor: OkRadio.rs, 29.Jun.2016, 10:10

Nova vlast u Vranju nastavila je svoje zakonsko konstituisanje kroz formiranje gradskih radnih tela, Saveta i Komisija. Predsednik Skupštine grada Dejan Tričković zakazao je konstituisanje nekoliko radnih tela, a jedno od najvažnijih, Savet za budžet i finansije, konstituisan je prvi.   Za predsednika...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.