SNS: Razgovor na Vračaru i sa DS!

Izvor: Blic, 01.Jul.2016, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Razgovor na Vračaru i sa DS!

Šef odborničke grupe SNS na Vračaru Uglješa Mrdić izjavio je da su naprednjaci spremni na razgovor sa svim strankama, osim sa listom Dosta je bilo.

- Za sada nisu potpisani nikakvi koalicioni sporazumi, ni sa LDP, ni sa Levicom Srbije, čiji odbornik je glasao za Grupkovićev izbor, već je reč o kompromisu i podršci - rekao je Mrdić.

SNS, kako je rekao, još nema kandidata za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predsednika opštine, jer je prvenstveni cilj da se napravi tim koji će voditi opštinu i preuzeti odgovornost za funkcionisanje Vračara.

- Nismo ni za prinudnu upravu, ni za vanredne lokalne izbore na Vračaru. Ako DS ne bude želela sa nama, sa SPS, LDP i pojedinim drugim odbornicima, to je njihov izbor - dodao je Mrdić.

Podsetimo, SNS je progurala Grupkovića iz LDP kao predsednika Skupštine opštine Vračar pošto su na glasanju dobili sa 23:22.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SNS Vračar: O formiranju opštinske vlasti sa svima, osim sa Dosta je bilo

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jul.2016

Šef odborničke grupe SNS na Vračaru Uglješa Mrdić izjavio je danas da je ta partija na konsultacijama o formiranju opštinske vlasti predložila širi kompromis i da su naprednjaci spremni na razgovor sa svim strankama, osim sa listom Dosta je bilo...Mrdić je novinarima, posle konsultacija sa predsednikom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.