SNS: Pajtiću normalna krađa glasova

Izvor: RTS, 28.Apr.2016, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtiću normalna krađa glasova

Srpska napredna stranka poručila je da je ne čudi to što je lideru DS-a Bojanu Pajtiću normalno i poželjno da neko krade glasove građana, kao i što Pajtić ponovo preti i poziva na haos i nasilje na ulicama.
SNS ocenjuje da je Bojan Pajtić čovek koji je navikao da krade navodeći da je pokrao sve što je mogao u Vojvodini, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u prethodnih 16 godina, "a otimao je čak i od dece sa smetnjama u razvoju, zbog čega su ga građani i kaznili na izborima 24. aprila", navodi SNS.
"Nažalost, ne čudi nas ni što Pajtić ponovo preti i poziva na haos i nasilje na ulicama, jer ga tako savetuje i Tuđmanov propagandista, Macan, a zajednički im je cilj da izazovu nestabilnost i nemire u Srbiji", istakli su naprednjaci.
Oni kažu i da su svesni toga da Pajtić i Macan ovih dana intenzivno prenose svoja iskustva Borisu Tadiću i Sandi Rašković Ivić i "daju im dodatne časove o krađi glasova, iako ni njima ne manjka znanja o tome".
Naprednjaci navode i da je građanima dovoljno da se sete bilo koje od Pajtićevih laži, a posebno afere "Bodrum", ističući da je Pajtić bio glavni akter, "kada je sve građane Srbije uveravao da njegova Neda Arnerić sedi u skupštinskoj sali, kleo se nad Ustavom i zakonom, iako je znao da je ona stotinama kilometara daleko".
"Očigledno je da Bojan Pajtić više ne laže i ne krade samo za sebe i svoju stranku, već laže i krade i za druge, a pitamo ga da li stvarno misli da će novim lažima i pokušajem izazivanja haosa sprečiti da građani saznaju kako je pljačkao Vojvodinu i da će tako izbeći krivičnu odgovornost", poručuju naprednjaci u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Ne čudi što je Pajtiću krađa glasova normalna stvar i što poziva na haos na ulicama

Izvor: Blic, 28.Apr.2016

Srpska napredna stranka poručila je danas da je ne čudi to što je lideru DS Bojanu Pajtiću normalno i poželjno da neko krade glasove građana, kao i što Pajtić ponovo preti i poziva na haos i nasilje na ulicama...SNS ocenjuje da je Pajtić čovek koji je navikao da krade navodeći da je pokrao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.