SNS: Pajtić ponovo laže o Kamenici 2

Izvor: RTS, 08.Feb.2016, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtić ponovo laže o Kamenici 2

Srpska napredna stranka pita Bojana Pajtića koji je ovo put, zaključno sa današnjim danom, da besramno spominje građanima Srbije Kamenicu 2, "jedan od projekata preko kojeg je pokrajinska vlada načinila najveću štetu građanima Vojvodine".
Pokrajinski odbor SNS-a Vojvodine navodi da građani nisu zaboravili da je "upravo Bojan Pajtić prilikom polaganja kamena temeljca 2008. godine, obećao da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će bolnica biti gotova 2009. godine, i isto tako građanima nije teško da izračunaju da je prošlo sedam godina, kako se kasni sa otvaranjem Kamenice 2".

"Ono što bi građani trebalo da znaju je to da je za gradnju i opremanje, sa prvobitnih 16 miliona evra, cena dostigla 35 miliona evra. S toga je neverovatno da neko, ko je za razliku u ceni od 19 miliona evra oštetio građane Vojvodine, a od kojih se moglo napraviti 10 bolnica, više od 50 vrtića, ili čak još jedna Kamenica 2, kaže građanima da će se Kamenica 2 ipak završiti od 'nekih neočekivanih prihoda'", navodi se u saopštenju.
Srpska napredna stranka "moli Bojana Pajtića da po prvi put otvoreno građanima objasni da su to sve pare građana iz budžeta Vojvodine, koje će Demokratska stranka morati opet da odvoji, kako bi se opet stavile u privatne džepove".
"Takođe očekujemo da Bojan Pajtić odgovori narodu koliko još para planira da pokrade od građana, kako bi završili Kamenicu 2, na koju svi čekamo već sedam godina", naveli su vojvođanski naprednjaci.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SNS: Pajtić ponovo laže o Kamenici 2

Izvor: Studio B, 08.Feb.2016

Srpska napredna stranka pita Bojana Pajtića koji je ovo put, zaključno sa današnjim danom, da besramno spominje građanima Srbije Kamenicu 2, "jedan od projekata preko kojeg je pokrajinska vlada načinila najveću štetu građanima Vojvodine"?.."Građani nisu zaboravili da je upravo Bojan Pajtić,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.