SNS: Pajtić ponovo laže i manipuliše

Izvor: Studio B, 10.Feb.2016, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtić ponovo laže i manipuliše

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke ističe da je Bojan Pajtić ponovo manipulisao i prevario građane tvrdnjama da Demokratskoj stranci večeras nije dozvoljeno da održi skup u zgradi Skupštine opštine Mladenovac.

Povodom najnovijih laži Demokratske stranke u vezi sa tribinom u Mladenovcu, Gradski odbor Beograd Srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << napredne stranke ističe da je u pitanju još jedna manipulacija i prevara Bojana Pajtića.

Istina je da je opština Mladenovac ponudila DS nekoliko termina u kojima su mogli da održe tribinu. Sve termine su odbili, a preko medija su najavljivali tribinu u terminu koji je bio ranije zauzet! To znači da Pajtić i njegova stranka nisu ni želeli da održe tribinu već da izazovu incident.

Pajtić je večeras ponovo prevario građane i javnost Srbije onako kako to radi svaki dan i kako njegova stranka to radi godinama unazad. Oni nemaju šta da ponude građanima osim laži. Posebno nemaju šta da ponude u Mladenovcu, gradu koji su opljačkali zbog čega im lokalni lider sedi u zatvoru, navodi se u saopštenju SNS-a Beograd.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.