SNS: Pajtić je politički genije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2015, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtić je politički genije

SNS je povodom najnovijeg intervjua lidera DS Bojana Pajtića za dnevni list "Danas", saopštila da je Pajtić "politički genije".

"Ovom prilikom saopštavamo i da ćemo ga čuvati kao malo vode na dlanu", navodi se u sinoćnjem saopštenju SNS.

Pajtić je za "Danas", između ostalog, izjavio je da će se ta stranka vratiti na vlast u Srbiji mnogo pre nego što to većina ljudi očekuje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
On je rekao i da je Beograd na vodi "najveći korupcionaški skandal koji je pogodio, ne samo Srbiju, nego i region u poslednjih nekoliko godina".

"Kada dođemo na vlast, uhapsićemo sve one koji su krčmili resurse grada Beograda i Srbije i u koruptivnim, tajnim ugovorima omogućili da strani investitori na štetu građana ostvare stotine miliona evra profita", rekao je lider DS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.