SNS: Pajtić da podnese ostavku, DS da ne izmišlja afere

Izvor: Blic, 06.Okt.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtić da podnese ostavku, DS da ne izmišlja afere

Srpska napredna stranka (SNS) pozvala je danas lidera DS Bojana Pajtića da podnese ostavku na mesto pokrajinskog premijera, a DS da se ne bavi izmišljenim aferama.

U odgovoru na današnje saopštenje DS naprednjaci poručju Pajtiću da "ako ikada ode na svoje radno mesto, uradi bar jednu korisnu stvar za građane Vojvodine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i napiše dugo očekivanu ostavku na mesto pokrajinskog premijera".

"Demokratskoj stranci poručujemo da kada se oglase sledeći put bar nešto konkretno kažu, a ne da se bave izmišljenim aferama", navode u SNS.

Naprednjaci tvrde da su demokrate po ko zna koji put uhvaćene u laži, te da građani i dalje od njih očekuju da objasne kako su "pljačkali Razvojnu banku Vojvodine, Fond za razvoj, različite pokrajinske fondove, kako su od državnih para kupovali nakit i nameštaj, kako su parama svih građana opremali svoje poslovne prostore...".

Iz SNS kažu da građani očekuju odgovore i na pitanje kako su iz DS "otimali pare namenjene poplavljenima i svojim kućama odnosili građevinski materijal namenjen izbeglicama, kako su 'pumpali' račune, finansirali nepostojeće projekte, kako su oštetili državu i građane dajući kredite svojim prijateljima tajkunima i stranačkim miljenicima za koje su znali da nikad neće biti vraćeni, kako su opljačkali čak i decu sa posebnim potrebama".

"Pitamo demokrate kada će da vrate sve pare koje su oteli od građana Srbije?", navode naprednjaci u saopštenju.

DS je ranije danas u svom saopštenju pozvala premijera Srbije Aleksandra Vučića da, umesto što sa "podsmehom" govori o "fabrikovanim" aferama, pogleda zvanična dokumenta koja je ta stranka stavila na uvid javnosti, a u kojima se jasno vidi da država reketira investitora.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SNS: Pajtić da podnese ostavku

Izvor: RTS, 06.Okt.2015

Srpska napredna stranka pozvala je lidera DS-a Bojana Pajtića da podnese ostavku na mesto pokrajinskog premijera, a Demokratsku stranku da se ne bavi izmišljenim aferama. . U odgovoru na današnje saopštenje Demokratske...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.