SNS: Nova većina u Irigu formirana zakonito i legitimno

Izvor: Blic, 29.Jan.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Nova većina u Irigu formirana zakonito i legitimno

Srpska napredna stranka saopstila je danas, reagujući na prethodne optužbe Demokratske stranke, da je formirala novu većinu u opštini Irig "na potpuno zakonit i legitiman način i to voljom odbornika Skupštine opštine".

U saopštenju Saveta za AP Vojvodinu SNS se navodi da je time u potpunosti odbačena politika Demokratske stranke, koja je kako navode, od opštine Irig napravila zaostalu i nerazvijenu sredinu bez perspektive za razvoj i napredovanje.

SNS >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ocenjuje "sramnim i primitivnim pominjanje Andreja Vučića od strane Miroslava Vasina predstavnika DS, i to tumači kao nastavak hajke na predsednika Vlade Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.

"Da li SNS treba da liči na DS i da počne da javno pominje članove porodice Bojana Pajtića koji obavljaju javne funkcije? Šta bi u tom slučaju rekli takozvani analitičari i samozvani zaštitnici gradjanskih prava?", pitanju naprednjaci.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Preuzeli smo Irig na legitiman način

Izvor: Radio 021, 29.Jan.2015

Srpska napredna stranka saopštila je danas, reagujući na prethodne optužbe Demokratske stranke, da je formirala novu većinu u opštini Irig "na potpuno zakonit i legitiman način i to voljom odbornika Skupštine opštine"...U saopštenju SNS se navodi da je time u potpunosti odbačena politika Demokratske...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.