SNS: Neprihvatljivi i krađa glasova i pritisak na institucije

Izvor: RTS, 28.Apr.2016, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Neprihvatljivi i krađa glasova i pritisak na institucije

Srpska napredna stranka poručila je Borisu Tadiću da je krađa glasova danas u Srbiji neprihvatljiva i nedozvoljena pojava, kao što je neprihvatljivo i nedozvoljeno da bilo ko vrši pritisak na nadležne institucije, za razliku od vremena kada je on, "sa svojom svitom, harao po Srbiji".
"Razumemo da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Borisu Tadiću nije jasno da se njegova koalicija bori za cenzus, i da je šokiran, jer i dalje veruje da je nekakvo obožavano biće koje živi na dvoru sa svojim dvoranima i dveranima, predvođenim Sandom Rašković Ivić, ali mora da mu bude jasno da mu krađa glasova neće proći", navodi se u saopštenju SNS.
Naprednjaci poručuju Tadiću "i ostalim dvoranima i dveranima" da niko, preko noći, jer mu to tako odgovara, ne može promeniti izborne zakone, kao ni Ustav, u kome je propisano da izborni prag bude pet odsto, a ne 4,99, 4,98, 4,97, 4,96, 4,95 odsto, "ili koliko njemu, dvoranima i dveranima odgovara".
"Srpska napredna stranka poštovaće, kao i uvek, konačne odluke nadležnih državnih organa i institucija, i poručujemo građanima da nećemo dozvoliti da se ijedan njihov glas ukrade, kao ni da se stvaraju haos i nestabilnost u državi", ističe se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Dvor

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.