SNS:  Laž da su odbornici SNS bacali kutije u Šapcu, video je montiran

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2016, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Laž da su odbornici SNS bacali kutije u Šapcu, video je montiran

- Konstitutivna sednica Skupštine grada Šapca je prekinuta, a Nebojša Zelenović iz DS-a, kako su preneli mediji, optužio je odbornike SNS da su bacali kutije, što je SNS demantovala.

- Notorna je laz da je bilo koji odbornik i član SNS bacao kutije po sali i ponasao se neprimereno - navodi se u saopštenju gradskog odbora SNS u Šapcu i dodaje da su oni zgroženi medijskom hajkom koja se vodi protiv njenih odbornika u skupstini grada Sapca.

Oni navode da je istina >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da se koalicioni partner Nebojše Zelenovića na celu sa Sofronijem Čonjagicem ponasao neprimereno i politicki nekorektno, nepostujući  procedure, kao i da je Čonjagić nasilnim putem pokusao da sprovede sopstvene interese, u isto vreme izazivajuci potpuni haos u sali.

Naprednjaci navode i da je lokalni medij pod kontrolom Zelenovica montirao snimak vezan za događaj u Šapcu dok su ga ostali mediji preneli.

SNS navodi da će građanima nakon objavljivanja nemontiranog materijala biti jasno da SNS govori istinu, a da je Nebojsa Zelenovic ponovo pokusao da ih obmane.

SNS naglašava da će nastaviti svim legitimnim putevima da se bori protiv "katastrovalne politike i pljacke koju sprovodi Nebojsa Zelenovic i njegovi koalicioni partneri".

Od cilja da se Sabac pretvori u grad sa stabilnim drustvom, drustvom  koje ima izvesnost u funkcionisanju GO SNS u Sapcu nece odustati, a "pljačka i manipulacija Zelenovica i njemu slicnih mora da se zavrsi", poručili su naprednjaci Šapca.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.