SNS: Demokrate se plaše izbora

Izvor: RTS, 31.Mar.2015, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Demokrate se plaše izbora

Demokratska stranka se plaši izbora i strahuje za svoje privilegije, ocenjuje Srpska napredna stranka.
Naprednjaci poručuju da je strah potpuno razumljiv jer su svensi da, tokom svih godina na vlasti, ništa dobro nisu uradili za građane Vojvodine i Srbije, prenosi Tanjug.

"Demokratska stranka je jedino umela da uništi sve što dotakne. Njihov 'doprinos' Srbiji je izgubljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 500.000 radnih mesta i krah srpske privrede", stoji u saopštenju SNS-a.
Optužuju demokrate da su punili svoje račune, kupovali nekretnine, luksuzne automobile i skupe cipele "prada".
Srpska napredna stranka ocenjuej da je DS "bezočnom kupovinom poslanika" u Skupštini Vojvodine "pokazala koliko 'poštuje' zakone i koliko dobro poznaje funkcionisanje lokalne samouprave".
Ministar državne uprave i lokalne samouprave "vlade u senci" DS Saša Paunović izjavio je ranije danas da će građani Srbije na redovnim pokrajinskim i lokalnim izborima na proleće 2016. godine kazniti vlast zbog loše politike u prethodne četiri godine.
Paunović je rekao da se izbori moraju održati na proleće 2016. godine u redovnom roku, jer bi se svi drugačiji scenariji mogli smatrati suspendovanjem Ustava i zakona.
"Ako je sve to poznato, onda je pitanje zbog čega licitacija datumima izbora u javnosti? Pre svega zbog toga što vladajuće stranke procenjuju da će na proleće sledeće godine imati daleko niži rejting, i da će ih stići kazna građana za vođenje loše politike u prethodne četiri godine", naveo je Paunović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SNS: Demokrate s Pajtićem drhte od straha od za svoje fotelje

Izvor: Kurir, 31.Mar.2015

SNS je ocenila da je taj strah razumljiv jer DS zna da, tokom svih ovih godina na vlasti, ništa dobro nije uradila za građane Vojvodine i Srbije..BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je danas da je žalosno koliko se demokrate, sa Bojanom Pajtićem na čelu ali i Sašom Paunovićem, koji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.