SNS: Demokrate s Pajtićem drhte od straha od za svoje fotelje

Izvor: Kurir, 31.Mar.2015, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Demokrate s Pajtićem drhte od straha od za svoje fotelje

SNS je ocenila da je taj strah razumljiv jer DS zna da, tokom svih ovih godina na vlasti, ništa dobro nije uradila za građane Vojvodine i Srbije

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je danas da je žalosno koliko se demokrate, sa Bojanom Pajtićem na čelu ali i Sašom Paunovićem, koji dugo suvereno vlada Paraćinom, otvoreno plaše izbora i koliko drhte od straha za svoje fotelje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << funkcije i privilegije.

Povodom izjave Punovića da izbori nisu stvar političke licitacije već Ustava i izbornog zakona, SNS je ocenila u saopštenju da je taj strah razumljiv jer DS zna da, tokom svih ovih godina na vlasti, ništa dobro nije uradila za građane Vojvodine i Srbije.

"Demokrate su bezočnom kupovinom poslanika, koji će ih podržati u Skupštini Vojvodine, na delu pokazale koliko poštuju zakone i koliko dobro poznaju funkcionisanje lokalne samouprave", ocenila je SNS.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.