SNS: Današnji protest je skup mržnje prema Vučiću, prosperitetu i razvoju

Izvor: Blic, 25.Maj.2016, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Današnji protest je skup mržnje prema Vučiću, prosperitetu i razvoju

SNS saopštila je, povodom današnjeg protesta zbog ruženja objekata na Savamali, da je u pitanju još jedan politički skup, u organizaciji Pajtićeve DS, DSS, Dveri, Radulovićeve i Tadićeve stranke, raznih Veselinovića i Vukadinovića, koji su iz čitave Srbije uspeli da dovedu jedva 2.000 pristalica i da taj skup pokazuje da svi oni zajedno nemaju baš >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ništa da ponude građanima Srbije, osim mržnje prema Aleksandru Vučiću i svemu što predstavlja prosperitet i razvoj Srbije.

"Srpska napredna stranka uložiće još više napora da od Srbije stvori modernu, ekonomski jaku i stabilnu državu, u koju će dolaziti strani investitori i u kojoj će se otvarati nova radna mesta. Nastavićemo da se borimo za državu u kojoj će mladi ostajati, a ne bežati iz zemlje, kao što je ranije bio slučaj, zbog korumpiranih političara, koji ni danas ne znaju ništa osim da lažu i mitinguju", navodi se u saopštenju.

Pročitajte još:

Ispred Skupšštine grada Beograda danas popodne održan je protest povodom ruššenja objekata u Savamali u noći između 24. i 25. aprila, u organizaciniji inicijative "Ne da(vi)mo Beograd".

Okupljeni na protestu su nosili transparente "Neće vam proći", "Ko se boji malog još?", "Skinite fantomke", "Fantomi iz skupštine", "Vučić sve zna", "Zbog slobode", "Pale su maske, kada će i vlada", kao i male zastavice sa natpisima s jedne strane "Čiji je grad?" i druge "Naš grad!".

Uz zastave sa raznim simbolima, okupljeni su nosili i trasparente "Srpska fantomska stranka", "Vučiću bageru", "Podrška za RT Vojvodinu" i druge.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.