SNS: DS vređa građane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2014, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: DS vređa građane

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) traži da nadležni organi ispitaju prelazak dve poslanice, iz Nove Srbije i Pokreta Snaga Srbije (PŠ) Bogoljuba Karića u Demokratsku stranku jer smatra da iza tih prelazaka u DS "ima nešto više sem verovanja" da im je bliži >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Bojan Pajtić od Aleksandra Vučića i da im je uz Pajtića bolja budućnost.

Novosadski SNS smatra da je vređanje građana kada Demokratska stranka optužuje neku drugu stranku za nešto što je DS patentirale, a to je menjanje i prekrajanje izborne volje birača tako što se u skupštinama ustoličio metod ucena, pritisaka i uvođenje instituta kupoprodaje odbornika i poslanika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.