SNS: DS u javni sektor zaposlile čitave familije

Izvor: Blic, 29.Maj.2015, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: DS u javni sektor zaposlile čitave familije

Srpska napredna stranka saopštila je danas da je nimalo ne čudi što je Vlada u senci Demokratske stranke protiv racionalizacije javnog sektora, jer su, kako navode u toj stranci, demokrate u taj sektor zaposlile čitave familije, prijatelje i članove stranke.

Naprednjaci navode da oni svakog meseca iz budžeta Srbije dobijaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << narodne pare, a neki čak i na izmišljenim radnim mestima.

"Dok su demokrate činile sve da unište privatni sektor u Srbiji i ne pitajući se kako građani van javnog sektora preživljavaju, u isto vreme su svojim kriminalno-političkim kombinacijama uništili i svaki deo javne uprave i na svakom koraku pljačkali narodne pare", poručuju iz SNS.

Lider DS Bojanu Pajtiću naprednjaci poručuju da ga građani Vojvodine ne plaćaju da bi se slikao na konferencijama za novinare u sedištu stranke, već da bar, iako svi znaju da ništa ne radi, bude na svom radnom mestu.

Iz DS je ranije danas saopšteno da Nacrt zakona o određivanju maksimalnog broja zaposlenih u javnoj upravi ne može unaprediti kvalitet njenog rada i da se donosi samo da bi se ispunilo obećanje MMF o smanjenju mase plata zaposlenih u javnom sektoru.

Posle sednice Vlade u senci navedeno je i da za racionalizaciju u javnoj upravi nisu poznati kriterijumi, ni program, te da će u javnoj upravi ostati partijski kadrovi, a da će biti otpušteni stručnjaci.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Odgovor demokratama

Izvor: Akter, 29.Maj.2015

Srpska napredna stranka saopštila je danas da je nimalo ne čudi što je, kako je navedeno, Pajtićeva vlada u "ladovini" protiv racionalizacije javnog sektora, jer su upravo demokrate u taj isti javni sektor zaposlile čitave familije, prijatelje i članove stranke, koji iz budžeta Srbije dobijaju...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.