SNS: DS protiv zakona o prodaji nepokretnosti

Izvor: Akter, 31.Jul.2015, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: DS protiv zakona o prodaji nepokretnosti

Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je danas da Demokratskoj stranci (DS) ne odgovara zakon o prodaji nepokretnosti koja su u vlasništvu države, jer će novac od prodaje te imovine "završiti u državnoj kasi", a ne "u njihovim džepovima i na računima njihovih prijatelja tajkuna"

Povodom izjave ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture vlade u senci DS Dragoslava Šumaraca da je taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << predlog Zakona "loš i nestručan" i da predstavlja "pljačku građana Srbije", jer je namera da se bogati još više obogate, u saopštenju SNS-a ističe da je član demokrata Borislav Stefanović bivši član UO Dipos.

"Koliko o interesu građana brinu demokrate najbolje govori to što je Borislav Stefanović, bivši član UO DIPOS, omogućio pravo zakupa isključivo najbogatijim ljudima, koji su bliski DS-u, a smeta im da građani, obični ljudi, njih manje od stotinu, dobiju pravo da kupe garaže koje su zakupili od države", navodi SNS.

Naprednjaci navode da su se nadali da "će, bar jedan dan u nedelji, DS poštedeti građane svojih licemernih konferencija za novinare i da će, umesto besmislica i neistina, reći ono što najviše interesuje građane Vojvodine.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.