SNS: DS ne može trikovima prikriti loše stanje u Vojvodini

Izvor: Studio B, 10.Feb.2016, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: DS ne može trikovima prikriti loše stanje u Vojvodini

Šef poslaničke grupe SNS-a u Skupštini Vojvodine Predrag Matejin, izjavio da DS ne može prikriti loše stanje u zdravstvu marketinškim trikovima, a da je donacija Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine Banji "Rusandi", "klasična predizborna manipulacija".

Matejin je na konferenciji za novinare u Zrenjaninu rekao da se teško stanje u zdravstvu i u drugim oblastima u pokrajini ne može sakriti marketinškim trikovima Demokratske stranke.

Prema njegovim rečima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u poslednjih 16 godina vladavine DS nije uloženo ni približno onoliko sredstava koliko bi pravičnom raspodelom na pokrajinskom nivou trebalo da se opredeli zdravstvu Zrenjanina.

"Teško stanje u zdravstvu ne može se prikriti marketinškim trikovima menadžmenta zdravstvenih ustanova pod ingerencijom pokrajinskog sekretarijata i direktnim uticajem Demokratske stranke", rekao je on, a prenosi SNS u saopštenju.

Matejin je ocenio da je više nego jasno da se bivši visoki funkcioneri DS, svesni gubitka vlasti i svojih privilegija, uhlebljuju u Kliničkom centru Novi Sad, institutima u Sremskoj Kamenici i drugim ustanovama.

On je ocenio da je na taj način smanjena mogućnost da se ispune obaveze neophodne racionalizacije u zdravstvu, smanjenje broja zaposlenih, do nivoa koji bi omogućio prijem mladih i perspektivnih lekara i tehničara. Matejin je dodao da se bliži trenutak kada će narod na izborima, na svim nivoima, moći da oceni i vrednuje učinak svih kandidata na političkoj sceni Srbije.

"SNS sa nestrpljenjem očekuje taj dan, kako bi konačno i grad Zrenjanin bio ravnopravno tretiran u odnosu na sve ostale", naveo je Matejin.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.