SNS: DS činila sve da uništi srpskog seljaka

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jun.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: DS činila sve da uništi srpskog seljaka

Srpska napredna stranka (SNS)saopštila je u sredu da je Demokratska stranka dok je bila na vlasti činila sve da uništi srpskog seljaka i srpskog domaćina, između ostalog i potpisivanjem katastrofalnog Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) u oblasti poljoprivrede.

U odgovoru na ranije saopštenje demokrata, u kome su upitali resornu ministarku Snežanu Bogosavljević Bošković zašto se toliko čekalo na uvođenje prelevmana na uvoz mleka, naprednjaci >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poručuju da "nema kraja bezobrazluku DS".

Naprednjaci navode da bi demokrate, umesto što se bave pisanjem "licemernih saopštenja", trebalo da pozovu svog predsednika i šefa "vojvođanskog kriminalnog režima" Bojana Pajtića da odmah i bez odlaganja podnese ostavku i oslobodi građane Vojvodine bahatosti, rasipništva i otimanja narodnih para.

- DS je dok je gospodarila Srbijom činila sve da uništi srpskog seljaka i srpskog domaćina, između ostalog, i potpisivanjem katastrofalnog ŠP u oblasti poljoprivrede. Nikakvo naknadno pravdanje i izvinjavanje Pajtića, kako je DS vodila Srbiju po međunarodnom diktatu, ne vodeći računa o interesima građana Srbije, ne može poništiti sve skandalozne odluke demokrata - piše u saopštenju SNS.

Iz te stranke napominju da je Vlada Srbije, predvođena SNS, uložila  maksimalne napore, ne ugrožavajući evropski put Srbije, da se sačuvaju interesi građana i umanje katastrofalne posledice ŠP u oblasti poljoprivrede.

Naprednjaci poručuju i da će nastaviti da ispravljaju sve greške koje su proizvod neodgovornih i kriminalnih odluka DS.

DS je nešto ranije pozdravila odluku Vlade da se usvoji njen zahtev za zaštitu mlekarske industrije Srbije, ali i zatražila od ministarke poljoprivrede Snežane Bogosavljević Bošković da odgovori zašto se toliko dugo čekalo na ovu odluku.

Bogosavljević Bošković izjavila je da je Vlada Srbije donela odluku da uvede prelevmane na uvoz mleka i kiselomlečnih proizvoda kako bi zaštitila domaću proizvodnju od prekomernog uvoza.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

SNS: Pajtić treba da podnese ostavku, 16 godina na vlasti pokazatelj su pljačke naroda

Izvor: 025info.rs, 04.Jun.2015, 10:27

BEOGRAD - Srpska napredna stranka poručila je  lideru DS Bojanu Pajtiću, da se, kada već spominje reč solidarnost, već jednom on solidariše sa građanima Vojvodine, i odmah podnese ostavku. "Građani Vojvodine više ne mogu da budu taoci kriminalnog režima Bojana Pajtića, koji ni ne zna gde...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.