SNS: Balaševićeva stabla uklonjena zbog kretanja slepih i pucanja betona

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2015, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Balaševićeva stabla uklonjena zbog kretanja slepih i pucanja betona

Stabla, koja je Đorđe Balašević zasadio u Ulici Ise Bajića, uklonjena su i posečena zbog pucanja betona i otežavanja kretanja slepih ljudi, kao i samog ugrožavanja javne imovine zbog prevelikog korenja drveća, kaže potpredsednik Izvršnog odbora SNS Damir Zobenica.

Kako Zobenica navodi u saopštenju, predsednik Pokrajinskog odbora DS Miroslav Vasin bi trebalo da prestane da rad gradskih službi po zakonskim odredbama unižava i naziva neljudskim i primitivnim. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

"Potpuno nam je jasno da posle toliko godina nezakonja u Vojvodini, koje je odgovaralo samo Demokratskoj stranci zbog svojih malverzacija i svih krađa narodnih para, gospodin Vasin i Bojan Pajtić očigledno imaju problem da podrže sistematsko uvođenje rada i poštovanja svih gradskih službi. Molimo gospodina Vasina da u svom jeftinom skupljanju poena i panici pred pokrajinske izbore ne iznosi svoje izmišljene i iskreirane priče kao stav Srpske napredne strane", kaže Zobenica.

Podsetimo, Vasin je ranije rekao da dva posečena stabla predstavljaju napad na Đorđa Balaševića "onih koji mu nikada nisu oprostili otvoreno suprostavljanje politici devedesetih i koji danas imaju problem suočavanja sa sopstvenom savešću".

Reakcija Vasina je usledila nakon što je u nedelju Balaševićeva ćerka Jelena objavila fotografije posečenih stabala koje je njen otac zasadio u čast supruge Olivere u Ulici Ise Bajića. Naknadno je saopšteno da su stabla posečena na osnovu naloga komunalne inspekcije koja tvrdi da su "zasađena bez dozvole na, za to, nepredviđenom mestu i da ugrožavaju javnu imovinu".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

SNS: Balaševića stabla posečena zbog sigurnosti

Izvor: Akter, 28.Jul.2015

Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je večeras da su stabla, koja se u novosadskoj javnosti popularno nazivaju "Balaševićeva", uklonjena i posečena radi bezbednosti ljudi i imovine.."Stabla su uklonjena zbog pucanja betona i otežavanja kretanja slepih ljudi, kao i samog ugrožavanja javne imovine...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.