SNS: Ako do četvrtka ne obezbedimo 128 glasova, idemo na izbore

Izvor: SEEbiz.eu, 19.Jun.2017, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Ako do četvrtka ne obezbedimo 128 glasova, idemo na izbore

BEOGRAD - Potpredsednica SNS Marija Obradović izjavila je da su poslanici SNS podržali odluku lidera stranke Aleksandra Vučića da Ana Brnabić bude premijer.

Međutim, kako kaže, ostaje da se vidi da li će vladajuća koalicija imati 128 poslanika koji će u parlamentu glasati "za" i to će biti poznato do četvrtka.

"Predstoji nam da prebrojimo da li imamo 128 glasova, to je veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << ozbiljan posao i odgovorno pristupamo tome", navela je Marija Obradović.

Osim toga, kako kaže, ako ne budu imali 128 glasova "za", iako je 126 potrebno za većinu, ići će se na nove izbore.

Na pitanje zašto nisu sigurni Obradovićeva je navela da "treba obaviti još razgovora".

"Bilo nam je važno da se svako izjasni pojedinačno, za ili protiv. Bilo je različitih stavova. Mnogo je važnije što su ljudi ustali i rekli zbog čega su za neku drugu opciju, ali i zašto veruju Aleksandru Vučiću. 'Nisam oduševljen', ali glasaću jer verujem Vučiću, rekli su neki", dodala je ona.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.