SLAVLJE U ŠTABU DOSTA JE BILO Radulović: Ovo najvaljuje kraj SNS-a i svira Pink Flojd i EKV

Izvor: Blic, 25.Apr.2016, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAVLJE U ŠTABU DOSTA JE BILO Radulović: Ovo najvaljuje kraj SNS-a i svira Pink Flojd i EKV

Žurka u štabu Pokreta Dosta je bilo Saše Radulovića - slave se dosadašnji preliminarni rezultati prema kojima su prešli cenzus na parlamentarnim izborima. Vest da su osvojili više od pet odsto dočekana uz aplauze i oduševljenje, a za dobar rezulat slavi se uz muzički bend, javlja naš reporter na licu mesa.

Slavlje u štabu na kratko je prekinuto, da bi se okupljenima obratio predsednik pokreta Saša Radulović.

- Sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << SNS nikakve koalicije neće biti. Sa Vučićem, koji je centar korupcije, nikada nećemo sarađivati - rekao je Radulović.

On je istakao da se u obraćanju premijera Vučića moglo videti da "nešto ne štima".

- Pokušavaju da ne objave rezultate do kraja. Ne znam sta premijer pokušava da uradi. Očigledno je jako tesko da kaže koji su rezultati, jer i pored potpune manipulacije i medijskog mraka ostvario jako loš rezultat i ovo je početak raspada SNS - kategoričan je Radulović.

Osvrnuo se i na izbore koji su se odrzali na 17 beogradskih opština.

- Na Savskom vencu imamo preko 20 odsto. Na Novom Beogradu između 15 i 20 odsto. Na Čukarici, Zvezdari, Paliluli stojimo jako dobro i ovo je početak nove ere za Srbiju - rekao je novinarima Radulović i dodao da će tek nakon konačnih rezultata videti sa kim može da pravi koaliciju.

Nakon njegovog obracanja žurka u štabu se nastavila, a čuju se i uzvici "pobeda, pobeda".

Radulović je u jednom trenutku uzeo gitaru i odsvirao Pink Flojd "Wish you were here". Pred oduševljenom publikom, Radulović je potom nastavio da svira, dok prisutni igraju i pevaju zajedno sa njim.

Najveće oduševeljenje izazvala je pesma EKV-a "Ti si sav moj bol" koju je lider pokreta "Dosta je bilo" tokom slavalja.

Prethodno, novinarima se obratio potpredsednik pokreta Aleksandar Stevanović.

- I dalje pristižu rezultati, ali po svemu sudeći pokret "Dosta je bilo" biće treća ili četvrta partija u budućoj vladi - rekao je Stevanović.

Početkom večeri, generalna sekretarka Jasmina Nikolić rekla je da se pokret “Dosta je bilo” trudio u protekle dve godine da ponudi nešto što niko nije i istakla da joj žao što  mediji nisu bili dovoljno otvoreni da upoznaju njihov Program u 20 tačaka.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.