SKUPŠTINA SRBIJE: Konstatovane ostavke poslanika SNS

Izvor: Kurir, 01.Okt.2014, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKUPŠTINA SRBIJE: Konstatovane ostavke poslanika SNS

BEOGRAD - Skupština Srbije konstatovala je danas prestanak mandata poslanicima Srpske napredne stranke (SNS) koji su podneli ostavke na poslaničke funkcije.  Parlament je konstatovao prestanak mandata poslanicima Dejanu Andrejeviću, Draženu Jariću i Mariji Stevanović.

Oni su podneli ostavke zbog političke odluke SNS-a i njenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << predsednika Aleksandra Vučića da članovi te stranke ne mogu obavljati istovremeno više funkcija.

Skupština je danas počela redovno jesenje zasedanje, a na dnevnom redu sednice je 11 tačaka, među kojima su izmene zakona o javnoj svojini i o poreskom postupku i poreskoj administraciji.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.